Funny story

Jeg burde egentlig øve til eksamen nå, men ville dele en morsom historie med dere fra dagen.

Eldstemann er jo hjemme fra barnehagen hver Torsdag. Jeg er veldig takknemlig for at jeg har muligheten til det! Men de dagene blir alltid litt ekstra hektiske. (Creds til alle alenemødre der ute med flere barn!) 

I dag skulle vi på foreldresamtale i barnehagen. Min lille blidfis av en baby som egentlig ikke er noen baby lengre, som vanligvis alltid er strålende fornøyd! - Var skikkelig grinete i dag. Jeg måtte lage niste og få på oss alle klær samtidig som jeg bærte på ham, men vi kom oss heldigvis ut i god tid. Eldstemann satt i vognen og minstemann satt oppå, som vanlig.. Jeg la ut en snap av dette, og rett etterpå denne snappen:Da hadde vi akkurat rundet hjørnet på huset, og her kommer ironien..

Jeg oppdaget at drikkeflasken var tom, så jeg sprang inn igjen, hentet vann, kom ut igjen til en grinete baby og en storebror som strøk ham trøstende på hodet. OK, vannflaske i boks, vi går videre.. Sånn ca 3 meter. Før jeg oppdager at tutten er sporløst forsvunnet. Jeg var på vei inn igjen for å hente ny, men eldstemann insisterte på at han skulle gjøre det, og sprang rundt til inngangen. Jeg var litt raskere da jeg bare hoppet over gjerdet. Vi begynte jo å få dårlig tid.. Da jeg satte foten ut av døra igjen, møtte jeg en fortvilet 4-åring som knakk sammen i gråt fordi han skulle jo finne smokken!! Jeg prøvde å gi ham den så han kunne ta den med videre til minstemann som lå noen meter bortforbi i vogna og gråt. Ting måtte skje fort! Ingenting hjalp. Jeg hadde helt klart ødelagt hele hans liv! Han måtte inn og lete etter en ny smokk, og jeg hoppet over gjerdet for å trøste minstemann i vogna. Eldstemann kom gråtende ut igjen for han fant ingen smokk. Såpass gråtende at han klarte å tisse på seg. Jeg er på dag 1 på C9, og hadde på det tidspunket ikke spist noenting. Tålmodigheten var ikke helt på topp kan du si. Jeg så på guttungen og sa ''vet du hva? Nå går vi inn, skifter på deg og så finner vi en is til deg!'' Nødløsninger må til noen ganger.. Jeg puttet minstemann i stolen foran tv'en med litt ost, og gikk så i fryseren for å finne is.

INGEN IS!

I fare for å aldri komme oss avgårde til foreldresamtalen gidde jeg han hva jeg fant i frysen, - en klump frossen pepperkakedeig. Storfornøyd gutt! Jeg tok meg ett bittelite pust i bakken for å holde på sanityen, før vi endelig kunne bevege oss mot barnehagen i full galopp! Vi ankommer porten og blir møtt av en barnehageansatt som smilende forteller oss

at foreldresamtalen
...
ikke er
...
før neste Torsdag

!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MarielleThronsen

MarielleThronsen

26, Haugesund

Instagram: MarielleThronsen Nettbutikk - Helse, skjønnhet: http://myaloevera.no/mariellethronsen/nb/start/ Nettbutikk - Wearable Technology: https://my.worldgn.com/store/worldlaluna

Kategorier

Arkiv

hits