Dag 2. ''Æææsj, bæææsj''

(Dette er ett gammelt innlegg som hører til en serie av flere innlegg som jeg har slettet. Siden det står om barna og tillogmed dager som dette er kjekke å se tilbake på, så beholder jeg denne. Derfor er settingen i teksten sikkert litt rar.)

Hadde jeg bare hatt halvparten av den energien jeg hadde i går..

Dagen startet ca kl 04.00. Da våknet babyen, så jeg gikk ut på kjøkkenet for å lage melk. Plutselig kjente jeg at jeg måtte spy. Når jeg er sulten så føles det avogtil for meg som om jeg må spy. Men denne gangen var det ekstremt. Jeg svettet og rapet tilogmed. Ikke kunne jeg fylle magen med noe heller. Men jeg drakk ett glass vann og snublet meg tilbake til sengen og sov videre.

Så våknet jeg igjen etter en liten stund av en småhysterisk 3åring som vifter med hendene og skriker ''æææsj, bæææsj.'' Babyen har nemlig fått diaré i hele sengen sin og guttungen tok på det. Ikke nok med det, så hadde guttungen tisset i sengen vår også. Så morgenen startet i badekaret. -Og der havnet vi 2 ganger til iløpet av dagen. Da jeg gikk inn igjen på soverommet fant jeg ikke mannen min. Forvirret og litt i ørska ringte jeg han for å spørre hvor han var. Han hadde dratt på jobb uten å levere eldstemann i barnehagen først. Det var ikke før da jeg innså at kl var halv 8 og jeg skulle på skolen om en halvtime. Men siden babyen helt klart hadde diaré, guttungen klaget over vondt i magen, og jeg følte meg helt forferdelig selv, så ble vi hjemme alle 3. Å passe på 2 syke barn når en er syk selv, er tungt.

Det hjalp litt å få i seg frokost, men kvalmen var der enda. Jeg er veldig glad jeg hadde fiber til mellommåltid, det gir magen noe å jobbe med. Jeg visste jeg burde ta det med en gang for å føle meg bedre, men sta som jeg er skulle jeg følge programmet til punkt å prikke og ventet og ventet til langt over tiden før jeg tok den. Det ble heldigvis bedre med en gang, og jeg kunne angre på staheten min.

Treningen i dag ble yoga igjen. Det var utrolig tungt! Men det hadde kanskje noe å gjøre med at jeg hadde 2 barn oppå meg..? Ikke fikk jeg gjort det ferdig heller, for der kom bleie nr 2. Og da ga jeg rett og slett opp.

Jeg hadde gledet meg helt siden i går til shaken jeg skulle ha i dag! Og spesielt siden jeg tenkte magen ville bli bedre om jeg fikk i meg litt mat. Jeg ble mye verre! Hadde bare lyst å krype under dyna resten av dagen.. Men.. Jeg har ett hus som må ryddes ca 30 ganger til dagen når begge barna er hjemme, klær som må vaskes og brettes, mat som må lages og tørkes opp igjen. En 3åring som kjeder seg, en saiko 9 mnd baby som klatrer over alt, itillegg til diaré og spy. Samtidig jobber jeg hjemmefra og har det ganske hektisk på jobb for tiden. Jeg elsker jobben min, men noen ganger må den bare vente til den andre jobben min er ferdig. -Mamma jobben. Jeg elsker den også, selv om jeg aldri får fri, ikke engang sykemelding..

Ellers så har jeg spist litt av en pære i dag. Klarte meg ikke uten da magen var så dårlig. Også måtte jeg jo kjenne på maten til babyen om den var varm, og om mandelsmøret på skiven hans smakte likt som sist, og om honningen til eldstemann var gått ut på dato...

Jeg har hatt veldig lyst på snacks i dag. Spesielt sjokolade! Men kjenner at det trenger ikke være masse sukker, salt og kjemikalier. Det kan godt være sunn snacks. Jeg må begynne å lage selv. Barer, sjokolader, is.. Akkurat nå føles det som jeg svever på ei rosa sky! Tror jeg må skrive om noe annet før pc'en oversvømmes av vann fra min munn.  o.O

Jeg har vert kjempedårlig på å drikke vann i dag, bare 3 av 8 glass har jeg fått i meg. Ikke rart jeg er mer sulten i dag. Jeg har lagt mandler i bløt i kjøleskapet for å lage mandelmelk i morgen. skal bli godt med en mer mettende shake. Og jeg gleder meg så utrolig til middag i morgen! Retten jeg skal lage har jeg gledet meg til helt siden sist c9, og er nesten det eneste jeg har tenkt på de siste 2 dagene, haha!

Det er litt vanskelig å si hvordan dagen i dag har vert, da jeg ikke helt vet hva som skyldes c9 og hva som skyldes sykdom. Men de to verste dagene er iallefall snart bestått, og jeg gleder meg til de neste 7, med mat og litt tyngre trening.Jeg må bare si at jeg elsker hvordan magen min ser ut her. Må være det fineste med hele bildet! Uperfeksjonisme er vakkert!

Du kan forresten få 20% hos Bodyshapes nå, med rabattkoden: 20PROSENT ! 
#sliten #bæsj #syk #barn #familie #hværdagsliv #yoga #gavelo #trening #bodyshapes #c9 #change9 #forandringfryder #diett #kur #program #slank #slanking #fit #fitness #kropp #uperfeksjonisme #mage #giraff #eksotisk #vill #baby #mat #shake #selvbilde #selvtillitt #sunn #sunnhet #lifestyle #sukkerfri #rabatt #hus #hjem #kroppertopp

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MarielleThronsen

MarielleThronsen

26, Haugesund

Instagram: MarielleThronsen Nettbutikk - Helse, skjønnhet: http://myaloevera.no/mariellethronsen/nb/start/ Nettbutikk - Wearable Technology: https://my.worldgn.com/store/worldlaluna

Kategorier

Arkiv

hits