Godt Nyttår fra Vimsehodet Marielle!

I dag på selveste nyttårsaften skulle vi ut å handle fyrverkeri. Mannen skulle bare sjekke kontoen sin og stoppet ved en minibank - som henger på selve banken. Jeg kom på at jeg hadde et julekort til ei som jobber der, og spratt opp for å se om jeg kunne legge det fra meg der på noen måte. Siden julen er over i morgen og jeg ikke får levert det til henne med det første.
Jeg fant ikke så mye å legge det fra meg i/på. Så spontant mens jeg sto og snakket med mannen min, stappet jeg konvolutten inn mellom skyvedør-sprekken inn til banken. Det funka som bare det, så nå henger den der på innsiden av døren og bare venter på at noen skal komme og åpne på mandag.

Men da vi skulle gå videre, hørte vi plutselig en svak pipe-lyd inne fra banken.

Jeg får litt panikk, men vi setter oss i bilen igjen.
Jeg sjekker febrilsk nettsidene til banken og finner ut det jeg allerede visste. - Banken tar ikke tlf på lørdager. Og kanskje spesielt ikke på nyttårsaften.
Jeg prøver å søke opp hvilket alarmselskap banken bruker, - finner såklart ingenting der heller.
Vurderer å ringe politiet, - lar heldigvis være.

Da min Google (mannen) heller ikke fungerte i dag, ringte jeg Pappa. Han sitter i bilen med Mamma som ler seg ihel når hun får vite at jeg... Har stappet ett julekort inn dørsprekken til banken og muligens utløst en alarm..

På nyttårsaften..

Etter litt panikk fra meg, risting på hodet fra mannen og fint lite råd fra mine foreldre, har jeg roet meg ned med at jeg får bare vente å se, følge litt med på nyhetene og bare håpe på at det var noe annet vi hørte o.O

Det flaueste blir vell egentlig når mottakeren av kortet kommer på jobb og finner det i dørsprekken på mandag..

Med denne forhåpentligvis (tiden vil vise) morsomme historien får jeg bare ønske dere alle ett godt nyttår! Håper 2017 blir ett fantastisk år, og at det starter bedre enn det forrige sluttet for min del.
GODT NYTTÅR!!!

(Og kjære Haugesund sparebank, om dere leser dette, så var det ikke meningen å utløse alarmen deres.. Jeg ville bare levere ett julekort..)#nyttårsaften #nyttår #haugesund #haugesundsparebank #tabbe #alarm #morsomt #humor #historie #fyrverkeri #bank #nisser #spiderman #spidermannnisse #julebukk #julebukker #familie #panikk #julekort #jul 

2 kommentarer

stavangerinmyheart

31.12.2016 kl.15:32

he,he. herlig avslutning på året. Regner med at dere kan le av dette innfallet ditt lenge... da kan det jo være verdt det... Godt Nyttår til dere.

MarielleThronsen

31.12.2016 kl.15:39

stavangerinmyheart: Er det jeg håper på, hehe..

Skriv en ny kommentar

MarielleThronsen

MarielleThronsen

26, Haugesund

Instagram: MarielleThronsen Nettbutikk - Helse, skjønnhet: http://myaloevera.no/mariellethronsen/nb/start/ Nettbutikk - Wearable Technology: https://my.worldgn.com/store/worldlaluna

Kategorier

Arkiv

hits