C9 Dag 7 - Mål

I dag tenkte jeg at treningen skulle være å gå til barnehagen. Det var mer stilleståing enn trening for å si det slik. Vi brukte ca 2 timer på en strekning jeg alene går på ett kvarter. Så det ble mer som 2 timers oppvarming og 15 min trening på vei hjem igjen. For å få litt mer effekt prøver jeg å stramme magen, og stramme rompa for hvert skritt. Med en gang jeg tenker på noe annet glemmer jeg det igjen, men det hjelper nok littegranne på likevel.
På veien ringte det en telefonselger. Etter å ha snakket med meg litt spurte han etter mannen min. Jeg ga røret til 3 åringen og han svarte både ja og nei med litt fnising imellom og telefonselgeren fortsatte bare å snakke til han tilslutt skjønte at det ikke var min mann han snakket med. Hahaha, jeg ler meg ihjel, like morsomt hver gang!

Middagen i dag ble det samme som i går. Fikk tilogmed skryt av mannen, og det er ikke hver dag, haha! Vel, oftere i senere tid heldigvis. Han har ikke så god erfaring med meg som kokk for å si det slik.. Men det er en helt annen historie. Kanskje jeg skriver om det en dag.

Jeg er snart ferdig med C9! Egentlig kan man si jeg at jeg er ferdig i dag, siden jeg kommer til å stappe i meg så mye mat i morgen at jeg kommer til å sprekke! Men jeg tenker å fullføre helt til søndag forde. Det har gått så fort, det føles nesten som om dag 2 bare var i går.. Så folkens, dette klarer dere med meg etter jul! Det er ikke så ille som det høres ut. Synes det har vert helt fantastisk jeg, har ikke følt meg så bra på mange år!

Nå har jeg fikset neglene, og sitter og wrapper meg en siste gang før det braker løs i morgen! Lengste forberedelsen jeg har hatt til en fest noen sinne, 8 dager med prepping, haha. Litt spent på hvordan det skal gå siden jeg ikke har spist noe før jeg kommer dit. Vorspillet begynner visst kl 3!!! Dette er første julebord i mannens nye jobb. Og min eneste sjanse å gi ett godt førsteinntrykk, noen timer etter jeg har begynt å drikke på tom mage. Nei, tror jeg må spise litt først. Hjerne eller bra kropp liksom? ikke noe vanskelig valg.Så var det mål! Nå holdt jeg på å glemme det igjen.
Må si jeg ble ganske sjokka da jeg så målene mine her! ö

            Dag 1               Dag 3            Dag 7

Bryst:  88 cm              87,5 cm         86,6 cm
Arm:    27 cm              27,2 cm         26,2 cm
Midje:  97,7 cm           95,5 cm         94,5 cm
Hofte:     ?                  99,3 cm          95,8 cm
Lår:     53,4 cm           54,2 cm         51,6 cm
Legg:  30,5 cm           32,2 cm          32,5 cm

Jeg har altså gått inn 3 cm rundt midje, som var mitt mål.
Da må jeg bare si meg veldig fornøyd, og jeg er GLAD jeg spontant valgte å hoppe på C9 rett før julebordet! Nå gleder jeg meg enda mer til å ta den igjen etter jul!

​Jeg prøvde litt kjoler i dag. Trodde ikke jeg skulle få plass i denne overhodet! Er ett par år siden sist jeg kunne gå med den. Men nå bare gled den på, og føltes nesten litt løs ut, men det får vi heller se på i morgen når båndene skal strammes. Uansett veldig happy for å kunne bruke denne igjen!
#fitness #fit #skinny #selvbilde #kropp #c9 #change9 #fornøyd #musefletter #julebord #kjole #negler #negledesign #wrapping #trening #diett #kosthold #helse #sunn #glad #resultater

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MarielleThronsen

MarielleThronsen

26, Haugesund

Instagram: MarielleThronsen Nettbutikk - Helse, skjønnhet: http://myaloevera.no/mariellethronsen/nb/start/ Nettbutikk - Wearable Technology: https://my.worldgn.com/store/worldlaluna

Kategorier

Arkiv

hits