Memories ♥

Jeg er så heldig at jeg kan ha eldstemann hjemme fra barnehagen en dag i uka. Den dagen var i dag. Det første vi gjorde etter frokost var å lage middag. Pastasalat med hjemmelaget pesto. Mannen hadde jo såklart glemt å kjøpe pasta. Så uten hovedingrediensen ble det jo som så.. Vi brukte iallefall ett halvt liv på den. Kanskje fordi jeg måtte rydde kjøkkenet 20 ganger før middagen var ferdig.. Det er en grunn for at vi alltid spurter ut av huset de dagene han er hjemme :)

Vi kom oss overraskende nok ut kl. 11. -Så gikk jeg rett inn igjen og hentet vinterjakken o.O
Vi skulle til stranden.
-Og vi dro til stranden, til tross for den kalde vinden. Når vi kom dit var det ganske varmt likevel. Det vil si, guttungen kastet alle klærne med en gang og sprang ut i vannet. Jeg dristet meg til å ta av meg vinterjakken.

Det var en perfekt dag! Vi kastet stein på vannet, slo hjul på gresset, leste litt i The Secret og gjorde Yoga. Skjøt selvfølgelig noen troll.. Og koste oss med frukt og god mat.

video:vid20360408194809

Vi hadde med en yoghurt-drikk, men da jeg skulle ta en slurk stusset jeg over at den var så lett. Jeg så ned, og så rett på en fruktskål oversvømt av yoghurt. Rakk ikke å sukke en gang før han klasket hånda si nedi og sølte det ut over håndkleet vi satt på. Kiwi og yoghurt smakte veldig godt ilag, da.

Etterhvert kom Oma og Opa med kjeks og te. Det var veldig kjekt. Opa og guttungen forsvant som vanlig ut på sine oppdagelsesferder og vandret rundt omkring mens jeg og Oma satt i solen og pratet.

Etter en stund gikk de hjem igjen. Og Mannen måtte jobbe overtid, så vi spiste middagen alene før vi vandret hjemover.
Vi er heldige som har ett så fint sted rett i nærheten, som nesten ingen vet om. Guttungen sovnet som en stein i sofaen med kveldsmaten i fanget denne kvelden.

-13.05.2016

#Tur #familie #sol #strand #beach #gøy #fun #sommer #vår #nytelse #memories #minner #tbt #throwback #natur #humle

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MarielleThronsen

MarielleThronsen

26, Haugesund

Instagram: MarielleThronsen Nettbutikk - Helse, skjønnhet: http://myaloevera.no/mariellethronsen/nb/start/ Nettbutikk - Wearable Technology: https://my.worldgn.com/store/worldlaluna

Kategorier

Arkiv

hits