Trolljakt

Guttungen var hjemme fra barnehagen i går, og det var sol og fint vær. Så da tok vi turen til en skog rett i nærheten med en fin tursti.
Vi gikk ikke langt før han la seg ned midt i veien og hyl-skrek. Men jeg fikk han med meg opp til ei lita hytte hvor vi fikk proppet i oss litt mandler. Vi skulle egentlig spise bananer. Men vi var ikke engang kjørt ut av innkjørselen vår før jeg hørte fra baksetet: ''Spise Mana, Spise Mana!'' Da hadde hunden vår, Mister fått tak i bananene og glefset dem i seg. Det eneste som lå igjen var tuppen, der bananene henger sammen. Resten hadde han slukt, med skall og det hele.. Så jeg sprang inn igjen og fant det eneste vi hadde av snacks jeg kunne rive med meg i full fart. - En pose mandler og 2 små sjokolade-biter. Guttungen var storfornøyd med det!

Når vi hadde fått litt energi i kroppen gikk vi innover i skogen. Vi er ikke så glade i å gå på menneske-stier, så vi gikk så langt inn i skogen som det gikk an med barnevogn. Det var ikke så langt.. Der inne var det slott. Mange slott! Overalt! Og guttungen eigte dem alle! Jeg fikk kun en liten stubbe vedsidenav det ene slottet hans.. Det begynte å regne så jeg begynte å vende snuten hjemover. Men det var ikke Kongen enig i.. Det var jo så mange flere slott å kapre, overalt!

Det gikk ekstremt tregt framover, så jeg fikk plutselig øye på ett troll som kom ned fra skogen, og ropte at vi måtte springe! Da fikk han fart på seg og sprang ned bakken. Vel nede i sikkerhet kunne han spurte inn i skråningen og hente seg ett våpen. En Grenade Launcher. Denne var veldig effektiv mot trollene som poppet opp over alt! Store og små troll kom fra både høyre og venstre. Bra guttungen har god trening i å jakte troll. Etterhvert fikk jeg meg ett gevær også. Og litt senere måtte vi bytte. Jeg fikk grenade launcheren. - Og DA ble det fart på sakene! Noen ganger kom det jogge-damer forbi. De måtte vi også skyte, de var vist troll de også..

video:snapchat5383554699829548946

Tilslutt var det bare ett troll igjen. Og det måtte vi vente på.. Lenge! Vi satt oss ned i veikanten og guttungen tok av seg skoene, uten at jeg helt skjønte hvorfor? Så satt vi der da.. I sikkert 10 minutter og ventet og ventet på dette trollet. Men det kom aldri.. Det var vist noe med at det hadde falt ned i sjøen eller noe.. Så til slutt ga vi opp og fant heller en stein vi kunne løfte. Under den fant vi en makk. Makken het Noey Makki. Og vi bærte den med oss ett stykke, til vi bare kastet den på bakken, og borte var den. Så gikk vi og spilte fotball og husket litt før regnet pøste ned igjen.

Fint tenkte jeg, nå var det på tide å hente mannen på jobb uansett. Litt i panikk fordi jeg måtte rekke å handle først også. Men så så jeg at jeg hadde sett feil på klokka og fant ut at jeg hadde en hel time igjen. Barna lå kaputt og sov i baksetet, så jeg parkerte bilen utenfor Rema 1000 og brukte like så greit opp all strømmen i bilen mens jeg ventet på at tiden skulle gå.. Så da måtte jeg ut og banke på vinduer. Jeg gikk rett bort til nærmeste dame, som satt i en el-bil, og lurte på om jeg kunne låne litt strøm av henne. Det lot seg jo såklart ikke gjøre. Så jeg prøvde lykken hos noen polakker som ikke forsto hva jeg sa. Men bil kunne de, så det ordnet seg. Og vi kunne kjøre og hente mannen min som forøvrig er helt uvitende om denne hendelsen (frem til du leser dette.. Sorry:))

En fantastisk dag! Kjempeherlig å være i skogen igjen, med fuglekvitter og mange gode lukter. Denne skogen er nydelig, helt magisk!

                                   

- 19.04.2016

#Trolljakt #natur #familie #utpåtur #troll #eventyr #adventure #gøy #minner

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MarielleThronsen

MarielleThronsen

26, Haugesund

Instagram: MarielleThronsen Nettbutikk - Helse, skjønnhet: http://myaloevera.no/mariellethronsen/nb/start/ Nettbutikk - Wearable Technology: https://my.worldgn.com/store/worldlaluna

Kategorier

Arkiv

hits